Over Ons

Albert van Kessel

Ons verhaal


Bio-boerderij Limo Zicht is een biodynamisch zoogkoeien- en vleesveebedrijf gelegen in het Dommeldal van Olland (gemeente Meierijstad, Noord Brabant). Vanaf onze boerderij heb je een heel mooi uitzicht op de Dommelbeemden. Een prachtig stukje natuur aan de rivier De Dommel. Hier weiden onze robuuste Limousin zoogkoeien met hun blije kalfjes.   

Albert, oprichter van bio-boerderij Limo Zicht, boert al ruim 23 jaar biologisch. In 1998 maakte hij bewust – toen nog als melkveehouder – de omschakeling van ‘gangbaar’ naar biologisch. Destijds was dat een moedige stap. Waar biologisch vandaag de dag steeds vaker de norm wordt, was dit in 1998 behoorlijk pionieren: het vee allemaal buiten, geen kunstmest, geen giftige bestrijdingsmiddelen en geen antibiotica. Vanuit zijn gedrevenheid schakelde hij vrij snel door naar biodynamisch.

Vanuit Albert’s passie voor dieren en zijn visie dat natuur en landbouw een eenheid moeten vormen, draagt bio-boerderij Limo Zicht haar steentje bij aan het leefbaar houden van de aarde voor deze en de toekomstige generaties.

limo zicht, bio-boerderij, limousin rund, boerderij

Smaakvol en duurzaam Limousin rundvlees


Met bio-boerderij Limo Zicht bieden wij biodynamisch Limousin rundvlees van hoge kwaliteit met een duurzame afkomst, voor een eerlijke prijs. Bio-boerderij Limo Zicht staat voor lokaal en kleinschalig. Wij werken enkel met onze eigen dieren en bieden u diverse vleespakketten rechtstreeks van onze boerderij aan.

Lekker genieten van een mooi stuk vlees voor op de barbecue? Of juist de behoefte om minder vaak vlees te eten, maar wel kiezen voor hoge kwaliteit en lokaal? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Op onze website vindt u meer informatie over onze manier van biodynamisch boeren, het Limousin ras en de diverse vleespakketten die wij aanbieden.

limousin runderen, rundvlees, biologisch, limozicht